6 november 2006

new kids in the blocks

I annalkande årsmötestider är det på g lite rokader bland ungdomsförbundens toppar. Efter valdagen sitter ju CUF-Fredrick, LUF-Fredrik i riksdagen, MUF-Johan jobbar som stabschef. Och så, erm, är SSU-Sjödin dömd. Det betyder att i minst CUF, LUF, MUF och SSU kommer klubban att lämnas över.

Först ut verkar MUF vara nu den 24-26 november. Och enligt Rola Brentlin är fighten redan avgjord, i och med distriktsomröstningar. MUFs nya posterboy heter Niklas Wyman, motkandidaten heter Mattias Thorsson. (En kille som ordförande, det var verkligen på tiden, ungmoderater!)

Mina LUF-kompisar verkar ganska säkra på att Frida Johansson Metso kommer ta på sig Malms skor, utmanad av Kira Repka (syster till Arawn). Jag gillar båda två, men Metso har flirtat med mig (alternativt dragit ett sexistiskt skämt om mig) och det måste ju räknas så jag hejar på henne.

CUF brukar ha förbundsstämma i maj, så de har lite mer tid på sig. CUF-kontakterna jag har verkar dock lite rådvilla, då även deras vice ordförande ryckt in i riksdagen. Men det snackas tydligen en del om Magnus Andersson. Inte min favoritcenterspelare, men då känner jag ju rätt fina c-isar.

Inom SSU har jag inga kontakter och därmed ingen insyn. Men 100 spänn på att personen finns med på den här listan. Hierarchy in the UK.

3 kommentarer:

 1. ajohan12:22

  favoritcenterspelare, jag?

  SvaraRadera
 2. HAHA och jag älskar Magnus Anderssons blogg, där han har värsta närbilden på sin överkropp, uppfläkt högst upp och det första man ser.
  Känns lite qx över det hela...

  btw...Planeten var ett riktigt mästerverk, jag hoppas du inte missade det?

  SvaraRadera