20 november 2008

return of the K

Jag får skylla mig själv efter kommentaren "Jag längtar redan efter nästa krönika.". Kent har nämligen tillägnat sitt nya alster till mitt parti och mp Malmös gruppledare Fredrik Fernqvist.

I ren frustration över att det finns partier som vågar uttala det som alla förstår - bilåkandet måste minska - utbrister han i allehanda kraftuttryck. "Vad än Fredrik Fernqvist säger är bilen här för att stanna", "Åsa Nisse-marxister" och "Jag har alltid haft svårt för den här typen av politiker som vill montera ner det moderna samhället, politiker som vill ta ett jättekliv tillbaka i tiden".

Jag cyklar gärna "bakåt" i tiden med Fredrik Fernqvist än åker bensinbil "framåt" med Kent Hansson.

Fler: Fredrik själv, en annan Fredrik

6 kommentarer:

 1. Asså den där snubben verkar ju tro att vi lever för 20 år sedan. Förhoppningsvis går han i pension snart så att vi kan få journalister som är framtidsinriktade.

  SvaraRadera
 2. Haha, vem är det som är bakåtsträvare egentligen...

  SvaraRadera
 3. Men han är väl inte på riktigt? Han skriver ju som en tolvåring och resonemanget låter ju som någon slags satir på ... såna som han. Är detta en avlönad männska eller är det en tycka-till-sida som vem som helst publiceras på?

  SvaraRadera
 4. Tyvärr så verkar han jobba på tidningen, han har skrivit flera krönikor tidigare, de flesta typ anti miljöpartiet. Egentligen är det inte så tyvärr för som du skrev så är han en parodi på sig själv och borde snarare få folk att tycka tvärtom.

  SvaraRadera
 5. Detta har gjort att jag skrivit mitt första blogginlägg på ett halvår.

  SvaraRadera
 6. Är det inte Ulf Nilson utan caps lock?

  SvaraRadera