10 november 2008

bli en del av Stockholm Pride 2009!

Stockholm Pride är en ideell organisation som varje år producerar Nordens största HBT-festival och en av Sveriges största festivaler. Nu söker styrelsen de projektledare och informatörer som tillsammans med oss ska arrangera 2009 års festival.

Vi söker flexibla, kreativa och kommunikativa personer som är stresståliga och tycker om att jobba med korta puckar. Samtliga uppdrag är ideella men innebär goda meriter och ett minne för livet.

Anmäl ditt intresse snarast till anders.wallner@stockholmpride.org och berätta varför du vill jobba med Stockholm Pride och vilka kompetenser du vill tillföra organisationen.

Vi söker dels verksamhetschefer för några av festivalens verksamhetsområden - Pride Park, Pride House och Pride parad. Du som är verksamhetschef för ett av Stockholm Prides verksamhetsområden bör ha en god HBT-kompetens, stor kreativ förmåga och vara en god kontaktskapare. Tidigare erfarenheter av projektledning, arbetsledning och ekonomiskt ansvar är önskvärt. God kännedom om Stockholm Prides struktur likaså.

Sedan söker vi också stabchefer inom logistik/service, däribland tillgänglighet och miljö, säkerhet, press och information.

Inga formella krav på utbildning eller arbetslivserfarenhet krävs, men erfarenheter av att arrangera festival och events samt hbt-kompetens premieras.

4 kommentarer:

 1. Anonym10:06

  Vad innebär HBT-kompetens?

  SvaraRadera
 2. Claes Nyberg, vice ordf Stockholm Pride20:47

  Hej Anonym,

  Hbt-kompetens innebär att man har kunskap om och förståelse för hur människor och
  samhället påverkas av normer kring sexuell läggning och
  könsidentitet/könsuttryck.

  Den kompetensen kan man ha oavsett om man själv är HBT-person eller inte.

  Inom Pride kan det exempelvis vara viktigt att veta hur man skall uttrycka sig på ett respektfullt sätt vid kontakt med press eller samarbetspartners.

  Svarade det på din fråga? Om du vill fråga mer så skriv gärna till claes.nyberg@stockholmpride.org

  SvaraRadera
 3. Anonym18:11

  Datum för stockholm pride 2009?

  SvaraRadera
 4. 27/7-2/8 är det Pride igen...

  SvaraRadera