18 januari 2008

jävla Moderatregering!

Jaha - och så backar Kristdemokraterna om anhöriginvandringen. Regeringen är nu överens om att inskränka rätten till familjeåterförening. I Alliansens Sverige ska en flykting, som fått uppehållstillstånd, inte ha rätten att återförenas med sin familj i sitt nya hemland - om han/hon inte lyckats få fast anställning.

Med tanke på hur många år det tar för en person att ta sig igenom hela asylprocessen, få sina tidigare utbildningar validerade - och hitta en arbetsgivare som inte diskriminerar så är det många familjer som kommer att splittras på grund av borgarna. Många barn som kommer att växa upp utan att få träffa sina föräldrar. Många gifta par som inte kommer att få återse varandra på flera år.

Innan jul uppvaktade vi gröna Kristdemokraterna lokalt runt om i landet i just den här frågan. Då var (Kd) fortfarande i alla fall ett familjeparti som förstod den humanitära katastrofen att först behöva fly sitt hemland och sen inte få återförenas med sin familj. Nu har de kompromissat bort människors liv. Vad fan gör kd i regeringen? Har de fått igenom en enda fråga i det här samarbetet?

Jävla Moderatregering. Jag har aldrig varit såhär angelägen om att få bort er.

5 kommentarer:

 1. Jag håller helt med dig!

  SvaraRadera
 2. http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article1658285.ab

  What you say?

  (Håller förövrigt med dig. Om moderaterna, alltså.)

  SvaraRadera
 3. Pelle20:41

  Ja, jag håller med dig med tanke på hur många kärnfysiker och raketforskare som slösar bort sin utbildning genom att köra taxi åt de ogina rasistiska svenskarna!

  Kanske du kan starta ett företag själv som inte diskriminerar dessa genier från Somalia/Irak?

  SvaraRadera
 4. Well, 44 procent av alla taxichaufförer i Malmö har högskole- eller universitetsutbildning. Så i all din främlingsfientligt drypande sarkasm så har du en poäng, Pelle.

  SvaraRadera