28 december 2007

årskrönika 9/10: sysselsättning

Så kompletterar vi med de sysselsättningarna jag haft ersättning för. Kanske en ovanligt ogrön uppdelning, men här är de förpliktelser jag haft under året.

IMER-student på c-nivå: Tankevurpor på hög nivå i den coolaste 5-poängaren hittills (sexualitet, etnicitet och postmodernism/queerteori) och på det en c-uppsats som faktiskt folk faktiskt blir intresserade av när man förklarar den...

Andwal Media: Under året har mitt soloföretag ägnat sig åt att döma kanotturneringar i Tyskland, föreläsa om jämlikhet för ungdomstinget i Lund, medielansera Rickard Söderberg och skriva för Kom Ut. En salig röra, som det ska vara.

Organisationssekreterare De Gröna i Malmö: Separationsångesten blev uppenbarligen för stor och i slutet av året satt jag åter på Bergsgatan 6 och jobbade för Sveriges bästa De Gröna.

Projektledarstudent: En a-kurs i projektledning är väl ingenting, tänkte Anders och laddade för en termin â 150% sysselsättning. Resultatet blev framför allt det coola Fairtrade University-projektet.

I backspegeln: 2006, 2005

Andra bloggar om IMER, Andwal Media, projektledning.

1 kommentar:

  1. våra dansövningar vid 23-tiden väger ju till organisationsekreterarrollens fördel. fast det kanske inte räknas in?

    SvaraRadera