13 februari 2007

gröna drömmar

Inatt drömde jag att Anna ville att jag skulle vara hennes "höskärve"-bärare i något slags officiellt sammanhang (kyrka tror jag). Jag satt och la papper i fina höger, vilket jag tyckte var mycket viktigare, så jag tackade irriterat nej. Då frågade hon Max Reijer om hon fick åka på en kurs i Göteborg istället, och han sa irriterat att det får hon väl fixa själv!

Det var inte lätt att vara Anna i min dröm.

Andra bloggar om drömmar

4 kommentarer:

  1. Det kanske är ett omen av något slag? Men livet är visst hårt för mig.

    Men det måste finnas nån ordentlig förrvirring där. Höskärvebärare? Vad är en höskärve? I en kyrka? Jag är ju inte värsta kyrklig av mig direkt...

    SvaraRadera
  2. Ja, biten med "höskärvan" var det fokus på. Jag vet inte heller vad det var, men den var liten, i metall och vass och skulle bäras i procession i nån slags kyrka eller sal, efter dig...

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att det är kul att vara med i folks drömmar. Men det är nästan bara Sofias drömmar jag får vara med i. Eller ja, det är bara Sofia som berättar när jag är med i hennes drömmar i alla fall.

    En gång fick jag veta att Anneli drömt att jag förstört hennes julgran också.

    SvaraRadera
  4. oerhört underligt. Jag tycker att du ska få din dröm analyserad ordentligt, och du sedan förklarar analysen ordentligt för mig.

    SvaraRadera