28 augusti 2009

de jävlarna ska skjutas

Det är ingen överraskning att HBT-personer förföljs systematiskt i Irak. Men först när ansedda MR-organisationen Human Rights Watch publicerade sin rapport framkom för de flesta hur bestialisk tortyren och morden är.

Så - fakta på bordet. I Irak dödar man bögar. Vad som händer med flatorna och transpersonerna vet vi inte ens... Igår deltog jag i RFSL:s manifestation mot morden i Irak, men framför allt mot att Sverige fortfarande utvisar homosexuella till Irak. Skämmes ta mig fan.


Foto: Elisabeth Ohlsson Wallins foto från gårdagens manifestation.

Läs RFSL med fleras artikel på Newsmill - och minister Billströms lama svar.
Läs Jakop Dalundes tal från manifestationen.

4 kommentarer:

 1. Claes Nyberg18:27

  Och dagen efter manifestationen fortsatte Migrationsverket sin framfart genom att avvisa kraven på inhibering av de som nu hotas av avvisning

  Billström äcklar mig.

  Och var är oppositionen? Varför ställer sig inte de rödgröna kollektivt upp och säger att det måste bli ändring?

  SvaraRadera
 2. Det är riktigt jävla vidrigt. Men Billström är inte ett dyft sämre än vad Barbro Holmberg var. De rödgröna måste visa att man är ett alternativ i lika rätt- och migrationsfrågorna.
  //Rasmus

  SvaraRadera
 3. Jag blir så jävla ledsen... det har varit en blodig sommar indeed, med hatbrott i Köpenhamn, Stockholm, Washington och också dödsskjutningen i Tel Aviv...Var det någon som såg Ulrika på nyhetsmorgon tala med Carl Bildt förresten? Kan inte hitta det online...

  http://moreinches.wordpress.com/2009/08/30/an-army-of-lovers-cannot-loose/

  SvaraRadera
 4. Anonym22:58

  bögar borde skjutas direkt,,djävla pattrask o drägg o äckel

  SvaraRadera