1 april 2009

Anders Wallner slutar blogga

Idag har jag bestämt mig. Jag känner att den här bloggen inte längre tillför varken bloggosfären eller den gröna idédebatten något. Jag har fått några mail den senaste månaden från läsare som saknar den "gamla goda" bloggen. Den som var rapp, uppkäftig och kreativ. Som hade något speciellt. Nu för tiden känns jag uppenbarligen mest som antingen en politisk pliktskyldig slentriankommentator eller en partimegafon.

För något år sedan kändes bloggen som en unik grön röst på nätet, den låg högt på bloggtopplistor och folk kommenterade och hörde av sig när de blivit upprymda eller upprörda av mina inlägg. Men kombinationen av att jag började jobba på riksdagskansliet och uppstarten av det rödgröna samarbetet med S och V har gjort att jag inte längre är lika fri och blocköverskridande bitsk som back in the days. Självcensur? Kanske.

Jag har bloggat sedan oktober 2005 och det har varit 3,5 härliga år och jag ångrar ingenting. Men var sak har sin tid och nu lämnar jag över till nya gröna förmågor.

Tack för mig.

PS. Jag fortsätter förstås blogga på Eurovisionschlaugerbloggen till och med maj.

7 kommentarer:

 1. Jag hoppas att detta är ett aprilskämt. Jag saknar dig, Anders, i bloggosfären.

  Om det inte är ett aprilskämt, hoppas jag att du lovar att du i sinom tid återkommer. Deal?

  SvaraRadera
 2. Du är fin, vi får följa ditt twitter i stället!

  SvaraRadera
 3. Anonym21:32

  Dum dag att sluta på i så fall. Man vet inte vad man ska tror. Jag hoppas på att det är ett aprilskämt :D

  SvaraRadera
 4. Det var för övrigt signaturen A som skrev ett av mailen. Skyll på honom.

  SvaraRadera
 5. Som den mycket godtrogna person jag är kan jag inte annat än att tro att det jag läst stämmer, datumet till trots, och ber därmed att få tacka för trevlig läsning :)

  SvaraRadera
 6. Jag är glad att du inte slutar, Anders! :)

  SvaraRadera