18 juni 2008

bara idag

4 kommentarer:

 1. Blir man inte lite trött på alla som hyllar Camilla Lindberg och Birgitta Ohlsson som hjältar, och inte med ett knyst nämner att det faktiskt finns tre partier som röstade nej? Och ett parti som är helt och hållet mot signalspaning utan reservationer? Shit vad mp borde spinna detta nu, för var ska alla hemlösa liberaler ta vägen? lycka till ;)

  SvaraRadera
 2. Anonym11:17

  Som detta beskrivits i gammelmedia kan man lätt få intrycket att de enda som motsatt sig FRA-lagen överhuvudtaget är Fredrick Federley, Annie Johansson och några till på den borgerliga sidan. Socialdemokraternas oppositionspolitik i frågan ger jag inte mycket för, men som Elly påpekar finns det bara ett liberalt medborgarrättsparti i Sveriges riksdag - och vänsterpartiet ska ha nästan lika stor del av hedern.

  SvaraRadera
 3. Jo, det är tröttsamt och vad vi var rädda för. Men att döma av all mail och telefonsamtal till mp:s kansli så finns det många som har uppmärksammat vårt motstånd.

  Det har varit några intensiva arbetsdagar. :)

  SvaraRadera
 4. Jag hade gärna sett en folkomröstning om detta, inte en omröstning samtidigt som fotboll och sommarjuni. Och jag är förbannad på att riksdagsledamöter inte har obligatorisk närvaro på alla omröstningar. Eller det kanske dom har men riksdagsledamöter verkar få göra som dom vill.

  Jag är förbannat trött på parlamentarismen, vadå demokrati? Nej avskaffa skiten nu och inför direkt demokrati samt folkomröstningar där folket räknas. FRA-lagen kommer få ännu fler gå över till darknet. Och vilken terrorist planerar via telefoner och mail? Dom träffas öga mot öga.

  Jag vill leva i fred från insyn av hela samhället och snart emigrerar jag till skogen för ett liv utan avlyssning och kabelbunden teknik. Eller så lyfter jag min näve mot skyn och gör motstånd.

  Pangeas gamla plan på det nya landet känns inte avlägsen. www.pangean.se

  SvaraRadera