16 januari 2008

Jag älskar Carolina Gynning!

Härmed nominerar jag Carolina Gynnings "I huvudet på Gynning" till årets TV-program. För första gången på länge satt jag och skrattade högt till ett tv:n. För mig klår hon både Filip&Fredrik och Mia&Klara. Inslaget igår när hon är nanny åt åtta barn och lackar ur totalt på tjejen som bränner fingret är helt obetalbart: Carolina på utanför radhuset, rökandes med djup frustration i ögonen, och klagar på att det kan ju inte ens göra så ont. Se avsnittet på Kanal5.se!

(Fast i hemlighet har jag älskat Carolina Gynning sedan första gången jag träffade henne, utsänd av AlltOmTV.se för att intervjua Big Brother-deltagarna 2004. Min vinkel på reportaget var att spela Orangino, ett sällskapsspel om självkännedom.
Till Carolina drog jag egenskapen "filosofisk" ur spelkartongen och tanken är att både hon och jag ska betygsätta hur den stämmer in på henne. Efter att ha träffat henne i 2 minuter, sett de stora brösten, det stora blonda håret och hört lite om hennes bakgrund i Paris var jag ärlig och tog en etta ("stämmer inte alls"). Själv tog hon en femma ("stämmer mycket bra") och lyckades övertyga mig att hon hade rätt.
Som vanligt.)

Äntligen lossnar femman ur sitt "vuxna män gör saker tillsammans"-tänk som de haft i programledarcastings än så länge. Fler starka, smarta kvinnor på TV!

5 kommentarer:

 1. "Det vore ju praktiskt om det blev en pojke, allt vi fått är ju blått. Vi har målat rummet blått."

  SvaraRadera
 2. Mm. Henne älskade jag inte lika mycket. :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också Carolina, hon kan få vara barnvakt... :)

  SvaraRadera
 4. Vilken dag som helst.

  SvaraRadera
 5. Roligast var ändå Alex Schulmanns kommentarer:

  "Det värsta med barn är att de är så ointelligenta. man kan ju varken diskutera litteratur eller aktuella frågor med dem."

  SvaraRadera