18 juni 2007

heja Åsa

Aftonbladets ledarskribent och HBT-proffs Åsa Petersen var den första journalist som skickade in sin ackrediteringsansökan till Stockholm Pride. Jag träffade henne idag på fantastiska Normal Förlags mingel för hennes nya Bortom Normen 2.0 och hon ursäktade sig med att hon varit för nervös för boksläppet för att sova.

Vid 2-tiden kom ackrediteringsansökan in. Jag gillar ambitionen.

Andra bloggar om Åsa Petersen, Stockholm Pride.

6 kommentarer:

 1. Första boken var väldigt bra. Ser fram emot den nya!

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Din föreläsning idag var mycket mycket bra! Du beskrev begreppet Queer alldeles utmärkt och hade en fin dialog med alla närvarande. Du är en trevlig människa och jag är upplyst och övertygad!

  Hälsningar
  Axel Sandin (Om du inte känner igen var det jag som "inte hade" något hår)

  SvaraRadera
 3. Efterlysning!
  På Anders fest i fredags hade jag en ljusbrun keps i gubbmodel. Nu efter festen är den försvunnen så jag undrar om nån fått med den av misstag. Det är min darling. Ledsen Mandy

  SvaraRadera
 4. Jimmy: Den här ska vara mer personlig, ryktas det.

  Axel: Åh, tack så jättemycket! Det var en jättetrevlig kväll - jag hade nog minst lika kul som er. Kommer gärna tillbaka till GU Sthlm i höst.

  Mandy: Kepsen är upphittad.

  SvaraRadera
 5. Va är det sant, jippiejippiehey!

  SvaraRadera
 6. Jädrarns, jag hade ju planerat i flera veckor att gå på den där föreläsningen igår, men bara för att jag inte skrivit det i kalendern så missade jag det. Attans.

  SvaraRadera