8 december 2006

kan Carola ge sig?

World Aids Day 1 december höll Noaks Ark en ljusminneshögtid i en kyrka i Stockholm. Helt plötsligt kliver Carola outannonserad fram och sjunger en sång för att hedra de som dött i HIV/aids. Flera personer reste sig upp och gick i protest.

Kan Carola ge sig? Vad tänker arrangörerna med? Fanns det en liten risk att det kanske kunde finna människor som inte tycker att nån som anser att homosexualitet kan botas med förbön ska få uppträda på en HIV/aids-minnesstund?

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

 1. Anonym00:32

  Ytterligare nån som läst för många kvällstidningar...

  SvaraRadera
 2. hon uttalade sig samma dag också, jag tror det var någonstans m den där galan som precis var (brasilien?), att hon inte trodde på preventivmedel och tyckte också till om landets hårda abortlagstiftning.

  hon är tyvärr helt sann. men man kanske kunde tro nåt annat.

  SvaraRadera
 3. Är det möjligt att inte "tro" på preventivmedel. Som tomten? Kvällstidning kan du va' själv, A.

  SvaraRadera
 4. Anonym11:53

  Läst för mycket kvällstidning? Jaha, var Carola på minneshögtiden? Uppträdde hon? Jag är inget fan av kvälllstidningar, men så stora lögner tar dom inte till att dom skulle påstå att Carola uppträtt nånstans där hon inte varit, helt utan syfte. Så vad i det här är för mycket kvällstidning?

  SvaraRadera
 5. Eh. Vad pratar "anonymous" om?

  SvaraRadera
 6. Carola är inget mer än en religiös hycklare, som så ofta är fallet med religiösa.

  Hon springer och opererar hela ansiktet och lever på Botox injiceringar, i samma veva som hon springer omkring som någon knutbypräst och talar om för människor hur dom ska leva och inte leva.

  Sist jag kollade var det väl en synd i bibeln att ändra på sig själv och sitt uteense så som Carola håller på..

  Tydligen passar religionen henne när hon får trycka på andra människor, men för henne finns det undantag. J-vla hycklare.

  SvaraRadera