30 november 2006

SD kommer till bygden

Läser på Sverigedemokraternas hemsida att de ska ha sin första årliga kommunkonferens i södra Sverige den 9-10 december. Jag hoppas AFA-kidsen låter bli att komma. Jag skyller delar av SD:s framgångar på vänsterextremisters våldsaktioner mot dom.

Däremot är jag gärna med och kanaliserar kreativa happenings för att visa att vi skåningar inte tycker att det är OK att Sveriges främlingsfientliga parti växer som mest i vår region. Är ni på?

Andra bloggar om: ,

7 kommentarer:

 1. Oh vad jag är på!

  SvaraRadera
 2. Lätt att skylla på autonoma grupper som verkligen gör någonting. Fast det borde vara svårt att missa hur den etablerade politiken brett väg för rasismen. Att du skyller SD:s framgångar på antifascister är ju intressant när vi ser att du är med i ett parti som varit med och först politiken åt höger - trots "vänsterstyre". Det är vad som skapar rasism.

  SvaraRadera
 3. Anonym01:16

  Hej, är det du på bilden? I så fall, var inte ledsen, din mamma tycker säkert om dig ändå!

  SvaraRadera
 4. Maria: Vi gör't.

  Rapis: Men vad är det ni "autonoma" grupper gör, som är så framgångsrikt? Tror ni att genom att skandera "krossa rasismen", kasta glasflaskor på en Sverigedemokrat (som, hur tragiskt det än er - är vald i allmänna val) och sabba deras möten att fler flyktingar ska få stanna i Sverige? Att färre människor kommer rösta på SD nästa val? Det enda som händer är att ni skapar utrymme för en sympati för SD som det utsatta partiet. Skärp er och skaffa lite kreativitet.

  Anonymous: Det är humor, det är humor.

  SvaraRadera
 5. enrico19:28

  Mitt i prick, Anders! Det enda demokratiska angreppssättet är en saklig debatt.

  SvaraRadera
 6. AFA:s demokratisyn är väl så dunkel som SD:s, tyvärr. Om "man" har rätt att inskränka människors yttrandefrihet eller EU-toppmöten eller så, med våld, så får "man" väl kicka invandrare om "man" inte tycker att dom har här att göra.

  SvaraRadera
 7. Anonym16:37

  Vad menar du med att "kicka invandrare"?

  SvaraRadera