23 oktober 2006

faktumastiskt

Ett av SVT:s bästa program, Faktum, ringde precis. De hade hittat min blogg genom att ha söka på klimatfrågan. Det sista Faktum någonsin kommer nämligen att följa klimatengagerade människor som får ställa klimatbovar och politiker mot väggen.

Jag hänvisade framför allt till Maria och Anna men visst vore det grymt att få medverka i public service när den är som bäst.

I'll keep you posted.

6 kommentarer:

 1. Hallå!
  Vad säger Grön ungdom kulturbudgeten och de utökade bidragen för ungdomsverksamheten?

  Maila gärna mig eller svara här!

  Som jag förstår det får man drygt 50 miljoner extra än i år!

  SvaraRadera
 2. men gee, thank you. Det hade varit lite häftigt... Jag glömde min mobiltelefon hemma idag, och har ettmissat samtal från någon okänd, så det kanske var dem.

  SvaraRadera
 3. Petra: Jag har faktiskt ingen koll på kulturbudgeten...? Mp drev i valrörelsen att en miljard skulle satsas på att göra kulturen tillgänglig för fler och förbättra kulturarbetares arbetssituation... Läs mer på mp.se och mp:s kulturdialog . Mediatricket "Kulturpartiet" från förra Almedalen hade f ö kopierat Miljöpartiets kulturpolitiska program.

  Anna: Oh yes it was, de har ringt Maria redan och skulle ringa dig idag.

  SvaraRadera
 4. Okej, spännande. får se om de ringer igen.

  En helt annan sak, kulturpariet; En av de som var med i plojen är en gammal bandmedlem till mig Tobias Mattson. Han håller på med nån kulturgrej i Sthlm nu tror jag. Kuriosa.

  SvaraRadera
 5. Var det inte Riksteatern som stod bakom hela den kuppen?

  SvaraRadera
 6. Jepp, det var Riksteatern & JAM, men själva dokumentet de använda som "partiprogram" var Mp:s kulturpolitik. Då blev jag stolt. :)

  SvaraRadera