23 december 2005

Årets TV-program

Lost (TV4)
Egentligen var det ju förutsägbart att jag skulle fastna. Jag är en sucker för öde ö-scenografi, ihoptvingade grupper i nöd, mysterier och hemligheter. Men det dröjde tills avsnitt 2:1 innan jag lyckades se ett avsnitt. Sen beställde jag DVD-boxen och plöjde säsong 1 på en helg. Kom Ut dissar den som den amerikanske kristna moralhögerns sista utpost. I'm loving it.

Desperate Housewives (Kanal5)
Lite fantasilöst, visst. Men vilket program har lanserats mer effektfullt i Sverige - nånsin? Och Bree är för härlig.

Faktum (SVT)
Så ska en slipsten dras. Ett av de få public service-program jag fastnat för i år, en fantastisk rad ämnen: kan män amma? varför spelar inga bögar fotboll? behövs norrland? Och allting går att se i efterhand på svt.se...

Wild Kids (SVT)
Okej, jag såg bara två avsnitt, men jag älskade varje sekund. Barnen av idag har vuxit upp med dokusåpor och vet precis hur de ska uppträda inför kameran. Jag hade mördat för att få vara med när jag var 9-10 bast.

5 kommentarer:

 1. Åh, jag hade nästan glömt wild kids. kommer du IHÅÅÅÅG var bakfyllesession framför dem? gu va fint det var.

  SvaraRadera
 2. anfield, det är hela anledningen att den hamnar på topp 4. det var fantastiskast.

  SvaraRadera
 3. Till mitt ex yppades orden, när vi innan det var definitivt avbrutet räknade upp saker som var jobbiga; "den tredje värsta saken för mig, men troligtvis den allra värsta för dig, är att jag inte har några känslor kvar för dig, vilken smak vill du ha på théet?" Efter en halv sekunds tystnad var jag tvungen att säga "jag är så Bree".

  SvaraRadera
 4. Herr Planström är för härlig.

  SvaraRadera
 5. Svar: Nej.
  :)

  Vem är herr planström?

  SvaraRadera