22 januari 2006

this just in!

Åh, vad kul. LUF blev ju förstås jättesura när en SSU:are tog sig in i Toppkandidaterna. Läs deras pressmeddelande här (jag blev också irriterad, här). Det roliga är att Mikael Johansson, som det hela handlade om, varit lika aktiv i LUF som i SSU och bl a drivit LUF Timrå, allt enligt den här bloggen.

5 kommentarer:

 1. jag menart.
  det är liksom inte värt att inte vara vegan om man iallafall inte kan dricka mjölk!
  helvete.

  SvaraRadera
 2. Jag är inte alls helt säker, men jag lutar nog åt att liberala ungdomförbundet - som jag en gång själv var med i - nog idag är att se som Sveriges mest pinsamma politiska förbund, skriver Grubbström.

  Av någon anledning var han med i förbundet, av någon anledning lämnade han det och av någon anledning hänger han kvar på våra interna fora. När Grubbström skriver något om LUF, bör det tas med samma rågade näve salt som när man läser om Sverigedemokraternas förträfflighet på sverigedemokraterna.se.

  Jag har också hört att Johansson var medlem i LUF, huruvida han drivit en klubb som inte existerat på många år, är jag dock lyckligt ovetande om. Men vad jag vet så är det inte riktigt samma grad av aktivitetsnivå att starta en klubb för att sedan låta den självdö i ett förbund, som att vara förtroendevald och anställd i ett annat.

  Till sist, även om du förmodligen bara finner det osannolikt: Jag tvivlar starkt på att ledande LUF-företrädare tyckt det var okej om det var en ex-distriktsordförande eller -ombis från vårt förbund som kommit med i det där programmet. Sedan är det väl självklart så att vi inte lagt ner krut på att formulera ett pressmess om det inte passade våra syften. Den delen av det politiska spelet trodde jag du förstod?

  SvaraRadera
 3. Gröna brandvaktare har inga planer på att avskaffa könsseparerat bastande. Vi vill gå steget längre och avskaffa allt bastande eftersom det är en av de värsta brandfaror som finns. Många har även bränt sig på aggregatet. Egentligen vill GB avskaffa hela samhället på grund av brandrisken, alternativt utbilda fler brandvaktare.

  SvaraRadera
 4. Anonym10:36

  Michael var aktiv i LUF. Det var samtidigt som mig. Men det var under den tid Erik Ullenhag var ordförande, alltså innan 1999. Det är över 7 år sedan.

  SvaraRadera
 5. Nej, det är förstås inte samma grad av partipolitisk koppling att driva en lokalförening 1999 som att vara ombudsman 2005. Men som du säger, något pressmeddelande hade det inte blivit.
  Jag är mest besviken på SVT som inte lyckas hitta en handfull icke-politiker.

  Gröna Brandvaktare: Tack för svar, det låter bra. =)

  SvaraRadera