22 januari 2006

Golden blings

dagens spam som kunde varit en bra popskiva (27).
Eller kanske snarare en samlingsskiva med kommersiell hip-hop.

Eftermiddagen spenderades med ett trevligt gäng RBUF:are i Lund. Jag drog en kort ideologisk genomgång (om enfrågepartiet moderaterna de blå) och diskuterade sänkt rösträtt till 16.
Träd fram nu alla ungdomspolitiker som annars är så pass på att gå emot partilinjen! Frida Johansson Metso? Ida Gabrielsson? Annie Johansson?

2 kommentarer:

  1. Jag försvarar sällan moderaterna, men när en miljöpartist kallar m för ett enfrågeparti... är det skratt eller gråt som lämpar sig bäst? Eller beror kritiken på komplex över att mp isf är ett nollfrågeparti, då "miljö" sällan återfinns i exempelvis partiets valmanifest (som till EP 2004)?

    SvaraRadera
  2. Alltså, enfrågepartiet "moderaterna de blå" och "sossarna de röda" är exempel vi brukar använda i skolpressar för att förklara mediebilden av "enfrågepartier". Inget att ta illa upp av, Tim. Jag kan blogga vidare om det nån dag.

    Ang. 2004 så tog vi bl a upp jordbruks-, fiske- och energifrågorna, ekologisk hållbarhet och slog fast att vi skulle föra en progressiv miljöpolitik. Så vilket manifest du har läst vet jag inte.

    SvaraRadera