29 december 2007

årskrönika 10/10: temafest

Årets bonuskategori tillfaller ett av årets fenomen: temafesten. Jag har väldigt svårt att i framtiden se mig själv arrangera festligheter utan tema. Eller knappt gå på någon. Ett urval vaskades fram till topp 3; och då föll både prinsess-, vampyr-, schlager- och Spice Girls-kvällar på vägen.

Mellanstadiedisco på RÅM: Med hjälp från andra unga gröna arrangerade jag årets riksårsmötesfest - ett mellanstadiedisco med de bästa mellanstadiediscohitsen från 1986-2006. Det enda som saknades var att folk skulle stå längs med väggarna och vara blyga. Istället dansade alla från första till sista låten.

Dekadens: Rickard och Anders bjöd på helgalen dekadensfest. Jag drog på mig min gamla Robin-dräkt, folk gick runt med lustgas, färgglada drinkar och flashade hud. Bara episoden när jag och Maria skulle försöka köpa chips efteråt går till historien.

Dirty Dancing: I veckor övade jag och Maria in den perfekta temafestöverraskningen: den kompletta slutdansen av Dirty Dancing. När alla trodde att filmen i bakgrunden, vattenmelonsnacksen och musiken var allt temat hade att bjuda på - bjöd vi upp till klassisk filmscen IRL.

Andra bloggar om Dirty Dancing, mellanstadiedisco, temafest.

1 kommentar:

  1. jag röstar på Dirty Dancing (oväntat?), därefter Dekadens om hela natten räknas in ;)

    SvaraRadera