30 december 2007

Maria & Jakop for presidents

Som knappt någon kan ha missat så har vi i Grön Ungdoms valberedning föreslagit "Vellingebon" Maria Ferm och brandmannen Jakop Dalunde till nya språkrör för Grön Ungdom. Jag är helt enig med resten av valberedningen att det skulle vara ett ypperligt val av språkrörsduo.

Bland annat för att Jakop med sitt utrikespolitiska och Maria med sitt asylpolitiska engagemang skulle bli två bra blåslampor för en eventuell framtida S+Mp-koalition. Asyl- och utrikespolitik är ju två områden där ett sådant samarbete skulle kunna få problem. Mer om det nästa år.

Läs gärna ett par hyllningsinlägg till Jakop och Maria.

(förresten, vad är det här för mening? "Någon pojkvän har hon inte haft tid till, men ev. blivande språkrörslkollegan Jakop Dalunde känner hon som mycket kompetent.")

Andra bloggar om Maria Ferm, Jakop Dalunde.

2 kommentarer:

 1. haha ja, meningen i SkD är sjukt rolig, och lämnar utrymme för en hel del tolkningar av diverse kvällstidningar/förbundstidningar...

  visserligen var hela artikeln rätt fattig allmänt journalistiskt...
  Men ändå het brud på bilden.


  Blött nytt år, anders! :)

  SvaraRadera
 2. Ja, man kan ju inte låta bli att undra på vilket område journalisten menar att Maria "känner Jakop som kompetent" när ordet pojkvän nämns i samma mening. Ännu mer kryptiskt blir det då han tydligen endast "eventuellt" är kompetent.

  SvaraRadera