28 maj 2007

mycket homohat just nu

I morse klagade jag på att det är jobbigt att behöva komma ut för personalen på ålderdomshemmet där jag extraknäcker. Man får lite perspektiv på tillvaron när man i alla fall idag inte behövt ta en yxa i huvudet, blivit sparkad i huvudet med stålhättor eller knytnävslag i ansiktet för att man försöker arrangera en kärleksparad.

Andra bloggar om HBT, hatbrott.

3 kommentarer:

  1. Kolla noga vad det står på polisens bröstficka på bilden på svd! Syns tydligare i papperstidningen! Vi garvade ihjäl oss idag på lunchen!

    SvaraRadera
  2. Förskräckligt! Lyssnade en del på Kvällspasset med Johan Hilton i går, där man bland annat diskuterade den senaste tidens händelser. Och vad är grejen med Polen och besattheten med "homosexualistisk (sic!) propaganda"?

    SvaraRadera
  3. Jag skulle vilja veta vad homosexuell propaganda egentligen är. Kan man promota en läggning och värva medlemmar? Lätt jag skulle starta en stenhård kampanj för att värva alla snygga brunetter till lesbianism. Tyvärr tror jag inte riktigt det fungerar så. Eller har jag missat något? Snälla berätta om man KAN värva, jag vill börja genast.

    SvaraRadera