29 april 2007

jag? spydig?

Karin Bojs skriver en rymdkrönika och kallar mig för "spydig", efter att ha läst det här inlägget. Kul med DN-cred, men jag hade nog föredragit beskrivningen "ironiskt". :)

6 kommentarer:

  1. lite taskigt att inte länka till din blogg, om hon nu refererar till den.

    Blir det något nästa söndag?

    SvaraRadera
  2. en får gratulera till DN-igheten.

    SvaraRadera
  3. haha hon har ju helt fel för sig också när hon skriver "Beräkningar visar nämligen att det krävs 2,4 planeter för att härbärgera mänsklighetens nutida livsstil." Det finns inga beräkningar på det, det har du ju bara fått från att göra tv4:s jordklotstest. Det är ju om alla levde som du som det bara krävs 2,4 planeter. Om alla lever som människor i väst i allmänhet krävs det väl 6 planeter eller ngt sånt.

    Kul ändå, grattis!

    SvaraRadera
  4. för övrigt: ännu ett bevis på att mp:s ironiska "eller?" inte fungerar!

    SvaraRadera
  5. Anonym15:00

    Hehe, ja "ironisk" hade nog varit ett bättre ord. Intressant att i tidigare "gallup" så har siffran på de som tror på liv annorstädes i universum legat kting 30-40%. Efter detta har den hoppat upp till 90% i expressen. Rätt många som har ändrat åsikt alltså och det är ju trevligt. Av dem så fanns det emellertid gott om folk som gärna hånade de som (även utan planetfynd) insåg att det naturligtvis finns liv på andra platser i ett oändligt universum. Man får väl hoppas att dessa häcklare skäms en liten smula.

    SvaraRadera
  6. Jag kan leva med "spydig" efter all bloggtrafik som DN genererat. :)

    Anna Röd: But of course.

    SvaraRadera