3 mars 2007

homolobbyn

I helgen har RFSL Ungdom kongress i Karlstad och idag delades RFSL Ungdom-priset ut till Stiftelsen Friends. Linnea höll ett fint motiveringstal, som ni kan läsa här.

Vilket fick mig att börja fundera...delade vi ut något Solidaritetspris på Grön Ungdoms riksårsmöte i år? Tidigare pristagare är bland andra Flyktingamnesti 2005 och Café Copacabana.

Andra bloggar om RFSL Ungdom, Grön Ungdom.

6 kommentarer:

  1. Nej, det gjorde vi inte.
    Shit, det hade jag glömt.
    En till sak att skriva upp på listan inför nästa RÅM, som vi måste tänka på

    SvaraRadera
  2. Åh, tack! Kul att det gillades, jag är faktiskt lite stolt över det och om det inte var väldigt uppenbart så fanns det en hel del personligt i det. Särskilt med situationen som är för tillfället, och det var också nån sorts mening med att det var jag själv som höll talet.

    SvaraRadera
  3. (och sen var det förresten idag vi började kongressförhandlingarna liksom delade ut priset. ;) )

    SvaraRadera
  4. jag tror att förra årets årsmöte, eller om det möjligtvis är fs, bestämde att vi inte skulle dela ut priset på råm, eftersom det oftast kostar mer för den som ska hämta det än vad de får i pris :-). däremot tror jag att fs har glömt bort att utse en pristagare...

    SvaraRadera
  5. jag vet att det var uppe till diskussion på förra råm. men jag tror bestämt att vi beslutade att inte fs skulle ta beslutet, utan riksårsmötet. men att dom inte skulle behöva åka och hämta det, typ.
    jag tänkte på det därborta, men fick bara höra att det inte skulle bli nån pristagare. jag hade en del kandidater..

    SvaraRadera
  6. Hm. Jag kommer ihåg att själva prisutdelningen inte skulle ske på RÅM, men själva avgörandet minns jag inte att årsmötet delegerat...?

    SvaraRadera