18 februari 2007

hemma igen

Så...tillbaka i hemmabloggen nu, efter helgens utflykt till RÅM-ditot. Efter ett fantastiskt årsmöte ("det bästa nånsin", enligt en del rävar) sitter jag hemma, helt själv igen. Det är häftigt att för några dagar socialisera med hundratals ungdomar som alla delar ens värderingar. Häftigt och otroligt peppande.

Jag blev invald i förbundsvalberedningen, tydligen var jag till och med den kandidat som fick flest röster. Kul! Klart en blir smickrad. Jag ser verkligen fram emot att valbereda Grön Ungdom under 2007. Jag börjar känna mig lite till åren och mitt engagemang i GU flyter mer och mer över till att peppa andra, yngre, förmågor att ta plats.

Så många unga, vackra och kloka människor har stått upp för det de tror på i helgen. Ställt sig i en talarstol för första gången inför hundratals människor. Blottat sina åsikter. Jag gillar't.

Andra bloggar om Grön Ungdom, RÅM 2007.

4 kommentarer:

  1. Låter som om ni haft trevligt. Kul!

    SvaraRadera
  2. Anonym11:26

    Ja, du börjar ju bli lite gammal :-) Dags att klippa dig och skaffa ett jobb... - i Stockholm!

    Kul at du vågade stå för ditt blogginlägg den här gången och länka tillbaka hit *ler*

    SvaraRadera
  3. om det är något jag irriterar mej på så är det språkligt missbruk.

    Riksvalberedningen är ett organ som finns i miljöpartiet, GU har två representanter där. GUs valberedningen, som även den är rixtäckande, heter inte riksvalberedningen i några stadgar eller så ;)

    tack för ett suveränt årsmöte och skönt häng!

    SvaraRadera
  4. Haha, och om det är nåt jag stör mig på är det folk som anmärker på "språkligt missbruk", men okej okej...jag hittar på nåt annat kul namn.

    SvaraRadera