22 februari 2007

everybody dance now!


I lördags var jag DJ på Grön Ungdoms riksårsmöte på temat "mellanstadiedisco". RÅM-bloggen har videoklippen från dansgolvet. Jag blir helt lycklig av dem.

2 kommentarer:

  1. Som svar på ditt inlägg: Jag tror helt enkelt att folk är så sugna på att göra rubriker att det lätt blir sånadär stormar i vattenglas. Lite trist, såklart, för det finns ju folk som kan bli ledsna och besvikna om de hoppats på parlamentariska initiativ i framtiden, och får sina förhoppningar grumlade av tidningar som byggt sina nyheter på nåt nåt felcitat.
    Nåväl, jag tror nog att folk märker om F! gör parlamentarisk comeback eller inte. Jag tycker inte att det är viktigt att sig att fi kommer in i riksdagen. Lyckas man få andra partier att lyfta samma frågor, eller får upp frågorna på den politiska agendan ändå så är det ju superbra. Då behövs inte ens fi.
    Nu ser det ju inte ut som att det kommer hända så av sig självt (även om ju mp är bäst i klassen, tycker jag!). Ah, vi må se. Jag oroar mig inte.

    Om inte parti, så varför inte party?

    Kommer du och makear banderollen inför den 8 mars?

    Det var en människa som skrev i min blogg igår... inlägget var så grovt att jag raderade det, höll inte riktigt god samtalston. Men hon var så tokig att jag inte kan låta bli att tipsa om det. Det är fan sorgligt! http://queerochfi.blogspot.com/ Jag vet inte vad hon vill egentligen. Kanske bara ventilera lite avsky.

    Ha det skitbra!

    SvaraRadera
  2. När ska ni sminka banderoll?

    Spännande länk. Kanske ska gå in och kommentera lite... :)

    SvaraRadera