10 december 2006

bra plan, sämre genomförande

Idag hade jag rensat kalendern för att 1) sova ut efter discodansandet och 2) skriva en hemuppgift, söka ett jobb och transkribera en intervju.

Istället sov jag och Jun till 12, åt pizza med Maria vid 14, cyklade hem till Jun och såg två Buffy-avsnitt vid 16 och sen somnade jag på soffan. Det här är inte ok.

7 kommentarer:

 1. ajohan00:43

  Det är ju det här som ÄR okej.

  SvaraRadera
 2. Inne på avsnitt nio för kvällen är jag beredd att hålla med.

  SvaraRadera
 3. Martin02:44

  Vad skönt! Då behöver inte jag känna så jättedåligt samvete över min situation. Jag är inne i samma grej just nu, vilket lett till att mitt examensarbete går väääldigt trögt framåt. Varje dag har jag testat en ny teknik. Den senaste är att jag försöker vända på dygnet för att få en så mysig stämning i lägenheten som möjligt, vilket ska inspirera mig till stordåd. Än så länge funkar det faktiskt!

  SvaraRadera
 4. Skönt att kunna vara till hjälp, Martin. Inte bara sabbade jag gårdagen som nyttig dag, dessutom satt jag uppe till 4 och det 12:e Buffyavsnittet innan jag gick och la mig. Så nu är måndagen körd också.

  SvaraRadera
 5. ... men det var ju så trevligt!!
  Jag är för övrigt sjukt impad över att du1) pallade vara uppe till 4 efter lördagsnattens påfrestningar 2) gick upp när klockan ringde imorse.
  Men jag är ju alltid lite impad av dig.

  Själv är jag fortfarande helt paj.

  SvaraRadera
 6. Anonym01:00

  Det är ju det där som ÄR okej som Johan säger, livskvalitet :)

  SvaraRadera
 7. Ni har alla rätt. Det var helt ok. Och jag var sjukt nöjd att det var du som däckade den här gången, Jun. :)

  SvaraRadera