2 oktober 2006

riksdagslookalike

folkvalda.se kan du kolla vilken riksdagsledamot du är mest lik. Uppenbarligen har jag okänd släkt hos sossarna Anders Bengtsson och Catherine Persson. Jag är skeptisk.

7 kommentarer:

  1. Jag såg ut som en 60-årig folkpartist från Stockholm.

    SvaraRadera
  2. Anonym18:16

    Jag blev mest lik Maria W. och på tredje plats kom Peter E. Helt absurt. Det fanns ju någon som trodde att mp-språkrören var gifta med varandra, i så fall borde ju GU-språkrören vara mp-språkrörens barn. Det här testet bekräftade den personens teori.

    Hade Alanis varit med så hade jag dock varit mest lik henne, som en bartender i Stockholm, som dessutom träffat Alanis i egen hög person, sagt.

    Men hade jag valt själv vilken riksdagsledamot jag skulle vara mest lik hade det blivit Maudonna. Hon är lik Madonna på minst två sätt:

    1. Samma ålder.
    2. Samma gap mellan framtänderna.

    SvaraRadera
  3. Jag blev mest lik nån m-kvinna först och sen catherine persson precis som du! lite intressant... vi kanske borde kolla upp om vi e släkt?! tack själv för i helgen. lika kul och galet som alltid när man festar med dig!

    SvaraRadera
  4. Anonym19:38

    Och jag blev bland annat lik Anders Bengtsson, jag med. Tja...

    SvaraRadera
  5. Det hela har väl väldigt mycket att göra med hur man vinklar sitt huvud på just den bild man laddar upp? Jag har inte testat med olika bilder, men det är min teori. För övrigt blev jag mest lik Yvonne Ruwaida.

    SvaraRadera
  6. Jag håller med dig. Jag hade en bild på Eskil Erlandsson liggande (centerpartistisk riksdagsman från Ljungby). Han var mest lik Susanne Eberstein, Mikael Damberg, Mariam Osman Sherifay samt Pia Nilsson. Samtliga socialdemokrater. Konstigt nog var han däremot inte lik sig själv...

    SvaraRadera
  7. Anonym14:43

    Jag blev också Anders Bengtsson eler vad han hette..Och bara killar haha!

    SvaraRadera