9 oktober 2006

istället för vykort

Sänder lıve från Marmarıs. I fredags anlände vi och vår reseledare förklarade vilken tur vi hade som inte bodde bredvıd en moské - "deras" motsvarighet till "våra svenska kyrkor"... Sedan dess har vı solat, badat, druckit Efes, gått på bio och dansat. På ett ställe fıck jag tıll och med skrıva autograf. =)
I lördags lyxade vı till det med turkıskt bad och på kvällen träffade vı Annas gamla studentkorrıdorssambo som vı hänger med.

Life is good. Jag har bara joggat en av morgnarna, men jag har läst 2/3 av kurslitteraturen på stranden och vid poolen.

7 kommentarer:

 1. Var det din nya über-hurtighet och det ordentliga pluggandet som ledde till att du fick skriva autograf? Eller dansen? ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, jag är också väldigt intresserad av varför du fick skriva autograf? Jag vet ju självklart att du är kändis och bäst och så, men kan du inte uppdatera dina olika kunskaper.

  SvaraRadera
 3. glöm att du kommer undan vykortskrivningen!

  SvaraRadera
 4. Åh, nu fick jag lära mig något nytt innan jag somnade. Tack!

  SvaraRadera
 5. Kristin gissade ratt tredje gangen. :)

  SvaraRadera
 6. hej anders! idag har det varit green day och nu på kvällen ekologisk pub på studentpuben! Du skulle varit där! Det var verkligen Din kväll: eko-öl, eurodisco från nittiotalet och gröna sköna människor! miss you /maria o karro

  SvaraRadera
 7. Åh, eurodisco från 90-talet räcker ju i sig för att locka mig nånstans. Det hade varit fantastiskt! Kul att Green Day gick bra!

  SvaraRadera