12 oktober 2006

istället för vykort (2)

Sänder lıve från Geneve. Fast det har inte hänt sa mycket än. Jag var första miljöpartist att komma till hotellet. Imorgon börjar kongressen. Ska pa förmöte med FYEG.

Här i stan kostar en pizza 100 spänn. Ta mig tillbaka till Malmö! :)

När jag kommer hem ska jag blogga om tillväxt.

9 kommentarer:

 1. ms pussy go lıghtly19:40

  pussgurka jag har precıs fıkat ı tre tımmar ı poınte centre och regnet ger ınte vıka. lacker benen forsoker fa med mıg ut men jag ska snart hem tıll portobello o laga bulgur. ska hanga med brudarna ımorgon under mın hemloshet.

  gıma har basta gronsakerna hıttılls. vılken mıss.

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot att läsa dina tankar om tillväxt. Följde inte partiledardebatten, men att döma av Antis kommentarer blir jag väldigt överraskad av Eriksson.

  Har precis skrivit ut en "gammal" (2004) text från socialdemokraterna om "det gröna folkhemmet" (som jag tänkte läsa och ta upp på bloggen), ett begrepp som jag alltid uppfattat som Perssons enda ideologiska version - men en som han stulit från Mp och slätat ut.

  Jag efterlyser visserligen större fokus på socioekonomiska förhållanden (inte bara globalt, utan också lokalt) hos de Gröna, och det hade inte varit fel att ingå i koalitionsregering med S och eventuellt V, men viss oro finns ändå för att Mp kommer att göra sig irrelevant (detsamma gäller visserligen också S om man fortsätter på inslaget spår). Jag vill se mer dynamik mellan "fundos" och "realos" - en fruktbar dynamik, inte en uppslitande konflikt, men inte heller en utslätande konsensuskultur.

  Nåja, nu håller jag på att vandra iväg för långt i spekulationerna. Hoppas Genève är givande!

  SvaraRadera
 3. åh den där staden, där alla politiker och lobbyister en gång hamnar. så dyrt och så fult. tips på sport: räkna bordeller.

  det finns ett skitbra internetcafé ett par kvarter från vattnet, men jag har ingen aning om adressen, så jag kan inte tipsa dig fast jag vill. typiskt.

  SvaraRadera
 4. Anonym23:06

  yes- well the congress was interesting- waitig for the report here also in english- for ex. for those that are from Poland. :D

  buzi sliczny chlopaku

  Bartek

  SvaraRadera
 5. ms pussy go lightly23:26

  Du, när jag stod på jalla jalla i malmö igår och skulle till att beställa falafel så spelade domveckans låt från marmaris. alltså, rätt låt vann! puss

  SvaraRadera
 6. Jimmy: Jag tycker Peter Eriksson är både en av de bästa och sämsta på att förklara tillväxtkritik. Kommer snart i en blogg nära dig.

  Victor: Det kombinerade internetcafét/videobutiken? Isf hittade jag det. :)

  Bartek: Well, if my blog gets polish readers I'd better start write in english. But then it's not allowed to comment in polish either! ;)

  Anna: Shake that ass for me. Älskar dig.

  SvaraRadera
 7. Ser fram emot din uppgörelse med PE. ;-)

  (Såg att jag slarvat lite i min kommentar. Det gröna folkhemmet är förstås en ideologisk "vision", inte "version". Och jag blev överraskad av Erikssons syn på tillväxt, om Antis redogörelse för den är korrekt. Så som jag skrev i kommentaren kan man få intryck att det var jag som skrev Anti-texten. Det var det förstås inte.)

  SvaraRadera
 8. Anonym14:09

  ok- let.s stay in english- the polish words were: kisses sweet boy ;)
  buzi=kiss
  słodki=sweet
  chłopak= boy

  Bartek

  SvaraRadera
 9. go lightly23:00

  du med right back at ya! puss

  SvaraRadera