29 september 2006

regnbågsfestivalEn dryg veckas Regnbågsfestival närmar sig till slut. I år inföll festivalen på post-valrörelse-bakis-veckan vilket var lite olyckligt, men jag har lyckats hålla i programpunkter för Miljöpartiet och Grön Ungdom. Tydligen var det bara Miljöpartiet och Feministiskt initiativ som tyckte att det var angeläget att fira festivalen.
Ikväll är det Tomboy och imorgon är det parad.

En Pride/regnbågs-parad är mer än glitter och Kikki. I torsdags visade Mp en film om paraden i Krakow förra sommaren, där de äntligen lyckades genomföra sin första "toleransparad", trots stenkastare och andra motdemonstranter.

Därför ses vi i paraden imorgon, samling 12 utanför Indigo, Monbijougatan. Gå gärna med under parollen "Queerpartiet de gröna".

3 kommentarer:

 1. Hejsan Anders,

  Hoppas ni hade kul i tåget och att solen sken över er alla :-)

  Visst är den fin - banderollen? Så fin att jag hoppas ni ser till att ta med den hem till sitt lilla mörka rum på riksdagen as soon as possible....

  SvaraRadera
 2. Hej Alf! Banderollen var fantastisk. Den kommer till sitt rum så fort en godkänd Malmöit åker till Stockholm nästa gång.

  SvaraRadera
 3. Finemangs. Har ni några kronor över efter den framgångsrika valrörelsen i Malmö, så kan ni kontakta vårt kära H-tryckeri och be dem tillverka ett ex till. De har alla uppgifterna som behövs hos sig.

  SvaraRadera