27 juli 2006

dum & dummare - sabuni & rojas (fp)

Måste haka på Tomas.

Sabunis gyn-förslag är dumt. Men tydligen hakar Folkpartiets integrationspoliiska talesman på. Allas vår Rojas säger nja, men bara för "riskgrupperna". Det är om möjligt ännu dummare.

Birgitta Ohlsson? LUF? Göööör nånting, då!

6 kommentarer:

  1. Anonym10:01

    jag tror jag dör.

    SvaraRadera
  2. Välkommen hem till Danmark, baby.

    SvaraRadera
  3. Anonym22:10

    Jag blev inte direkt förvånad när jag fick syn på Rojas uppföljning. Det var liksom upplagt för det: när fp-ledningen valde att inte kommentera Sabunis förslag insåg jag att det är såhär det går till. Jag borde ha förstått det långt tidigare.

    Folkpartiet låter Rojas och Sabuni lansera sina vidriga idéer, och partiledningen säger ingenting. De är inte kritiska, de tar absolut inte avstånd eller ifrågasätter; de är bara tysta. Och så blir det liksom ”bara ett förslag” från ”en enskild folkpartist”, trots att båda är ledare för fp:s så kallade integrationsgrupp.

    Jag gick och väntade på att någon skulle fråga Sabuni vilka flickor som skulle tvingas till undersökning; om alla skulle beröras av tvånget eller om det bara skulle gälla människor som misstänks avvika från den Västerländska Kulturen. Men så hann Rojas fullfölja innan jag fick höra frågan bli besvarad. Och det var ju... ett snyggt samspel. Och folkpartiet? De tycker väl inget särskilt...

    SvaraRadera
  4. Det är så jävla fult att ha "talespersoner" som skjuter testballonger som partiledningen sedan kan ta avstånd från eller omfamna beroende på reaktion. Fp = Folkpartiet populisterna.

    SvaraRadera
  5. Så gör sossarna också, så fp har bara imiterat storebror. I sak är det ju helt märkligt. Träffade Rojas för typ tio år sen och då tyckte jag att han vvar rätt okej (om än blå). Vad har hänt?

    SvaraRadera
  6. Anonym11:34

    Hey what a great site keep up the work its excellent.
    »

    SvaraRadera