30 januari 2006

googla mig

efter att ha införskaffat susnet:s tjänster ser jag nu hur folk hamnar på min blogg. speciellt intressant är förstår de som reser via sökmotorer.

hur besviken blev poparen som sökte efter "kom igen lena karaoke"?
eller den som ville ha info om filmen "terkel i knibe"?
och vem sökte efter "analflik" kl 17 en eftermiddag?

5 kommentarer:

 1. det var så klart jag som sökte på analflik. och hamnade hos dig!? när all info i själva verket finns i min blogg. det här med internet, det förstår jag mig inte på.

  SvaraRadera
 2. åh, vad bra att du fixade det där. Jag har fortfarande lite dåligt samvete för att jag inte svarade på din fråga i min blogg. jag skyller på att jag var i Florida med en kass dator vid tillfället:P Fortsätt uppdatera oss om folks sökningar, det är så komiskt ibland.

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Det är fantastiskt kul. T.ex. minns jag att för ett tag sidan hittade någon till min sida genom sida fem på MSN search efter att ha sökt på "våta hemsidor" (jag hade skrivit en post som hette "Antipiratbyråns våta dröm" och ordet hemsidor var med i texten).

  Vet inte hur detaljerat susnet är, men på statcounter kan man se precis allt. Om man till exempel skriver något om fildelning ser man direkt hur andelen personer som använder Firefox istället för Explorer skjuter i höjden och dylikt.

  SvaraRadera
 4. Nu kommer alla mina blogginlägg att handla om hur folk hittar mina andra blogginlägg. Är det ett fenomen som brukar infalla nära bloggdöden?

  SvaraRadera
 5. Anonym16:41

  Jag sökte också på analflik och hamnade i din blogg dock så var inte klockan 17 utan 16.40!

  SvaraRadera