19 december 2005

Tre Dagens, tack

Dagens föreläsning med Dimos var lite för lång och lite för abstrakt för mig. Det pratades representation, i ett modernt och ett postmodernt perspektiv. Jag kände mig antik.

Dagens goda gärning var att ta hand om en rökskadad yngling från Caroli-husets Vi åt en fantastisk vegbuffet som jag ämnar återvända till, om inte annat för att porträttera i De Gröna i Malmös ekovegofairtrade-stadskarta.

Dagens tvångsmässiga handling var det återkommande tömmandet av mobilen. Men det här måste sparas till eftervärlden; "Om våra barn blir som de jag sitter barnvakt t idag, då kan du få ensam vårdnad. Terror!" (051214, 10:57, Anna Söderström)

2 kommentarer:

  1. Anonym18:15

    Och ynglingen är evigt tacksam för denna chans att lugna nerverna tills mod att vädra ut röklukten manats fram (4tim senare är lukten fortfarande kvar). Jag släpar gärna med dig till Vegegården igen.

    SvaraRadera
  2. annars ar ju goran hadens "var ar efterfesten?" klockan 4.20 pa natten, i bryssel, en klassiker som aldrig skall raderas.. Tillaggas bor att meddelandet inte kom fram forran pa flygplatsen i sverige.

    SvaraRadera